“Werken in een sterk, vast team op de mooiste projecten naar keuze.”

Werkvoorbereider installatietechniek


Salarisindicatie: €3356 – €4420 Locatie: Geldermalsen
Aanstelling: Parttime/Fulltime Contract: Vast

Duurzaam Opgewekt behoort tot de top van Nederland als het gaat om het ontwerpen, bouwen en exploiteren van duurzame installaties. Binnen ons team hebben wij alle disciplines in huis en is er nog ruimte voor een enthousiaste werkvoorbereider of junior werkvoorbereider die een passie heeft voor duurzame installaties. Met een hecht team leveren wij een grote bijdrage aan de verduurzaming van Nederland.

Neem jij graag de coördinatie van duurzame projecten op je en heb je affiniteit en ervaring met duurzame technieken, waarin je graag stappen wil blijven zetten? Dan ben jij misschien wel de werkvoorbereider installatietechniek die we zoeken!

Vacature engineer duurzame installaties

Dit is jouw baan

Als werkvoorbereider neem jij stevig de touwtjes in handen. Je bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en de coördinatie van uiteenlopende projecten. Je houdt je onder andere bezig met klantcontact en leveranciersmanagement. Ook ben je regelmatig op de projectlocatie aanwezig.

Samen met de projectleider vorm je een sterk team, die eindverantwoordelijk is voor het (financiële) resultaat van de projecten. Ook schakel je veel met je collega’s binnen het realisatiebedrijf over de technische ontwerpen en de voortgang hiervan. Wanneer het project in de uitvoeringsfase is aanbeland, blijf jij in een actieve rol betrokken. Je bewaakt de planning en het meer- en minderwerk weet je op een juiste manier op te volgen.

Kortom, een brede functie binnen een sterk groeiend bedrijf waarbij je jezelf in verschillende (technische) aspecten verder kan ontwikkelen. Op basis van jouw persoonlijke ambities stemmen we een groeiperspectief met jou af.

 

Dit ben jij

Als werkvoorbereider installatietechniek herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen en wensen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting de installatietechniek / werktuigbouwkundige installaties. Door opleiding en/of ervaring kan je op minimaal mbo-4 niveau werken;
 • Je hebt werkervaring binnen de gebouwgebonden installatietechniek, bij voorkeur in een vergelijkbare functie;
 • Je denkt in oplossingen en hebt een proactieve houding;
 • Je bent communicatief erg sterk;
 • Niet onbelangrijk, je hebt een gezonde dosis humor.

Hierop kan je rekenen

Als werkvoorbereider installatietechniek ontvang je een natuurlijk een goed salaris, wat past bij deze functie. Wij vullen dit aan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • ervaren werkvoorbereiders komen meteen in vaste dienst;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling (PMT) en reiskostenvergoeding;
 • een smartphone en supersnelle laptop;
 • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per jaar (op fulltime basis);
 • iedere dag een verse lunch, gezellige vrijdagmiddag borrels en meerdere keren per jaar een feestje.

Daarnaast heb je bij Duurzaam Opgewekt:

 • de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen met een persoonlijk ontwikkelingsplan en coaching;
 • een goede werksfeer binnen een collegiaal team, waar de lijnen kort zijn en je veel vrijheid krijgt;
 • de ruimte om mee te bouwen aan de verdere groei van ons bedrijf;
 • de mogelijkheid om parttime te werken;
 • en geen gedoe met je overstap, alles wordt voor je geregeld.

Interesse of contact opnemen?

Wekt deze vacature jouw interesse of heb je vragen over deze vacature? Twijfel dan niet en stuur je cv met contactgegevens naar: nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl of neem vrijblijvend contact op met Nordin via 06-13761430. Nordin vertelt je graag meer over onze organisatie en de functie van werkvoorbereider!

Over Duurzaam Opgewekt

Duurzaam Opgewekt loopt voorop in het ontwerpen en bouwen van duurzame energievoorzieningen. Van nieuwbouw tot renovatie en van een woonwijk tot utiliteitsgebouwen. We houden van ons motto ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Onze klanten krijgen eerlijk advies en een nog eerlijker antwoord. Duurzaam Opgewekt is een organisatie met gedreven aanpakkers.

Duurzaam Opgewekt staat al jaren voor een betrouwbare en betaalbare duurzame energievoorziening zonder zorgen. Onze missie? Nederland verder verduurzamen met de beste wko-systemen!

Nordin Makhloufi
06 – 1376 1430
nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl.

 

Bel mij terug

Meer informatie over deze vacature? Ik vertel je graag meer!

Meer vacatures zien?

(Technisch) Contractbeheerder

Onze wko-beheer- en onderhoudsafdeling is op zoek naar jouw technische vakkennis en positieve energie! Wij zoeken een ervaren collega, het liefst met kennis van wko-systemen. Heb jij ervaring in het vakgebied van beheer en onderhoud? En heb jij uitstekende...

Lees meer

Technische Frontofficemedewerker

Als frontofficemedewerker met technische kennis, ben jij de drijvende kracht achter de klanttevredenheid van ons energiebedrijf. Jouw positieve energie en probleemoplossende vaardigheden dragen bij aan onze ambitie om de beste energieleverancier te worden. “Jouw...

Lees meer

BIM-tekenaar duurzame installaties

Ben jij goed in het maken van werktuigbouwkundige tekeningen en berekeningen? En heb je affiniteit of ervaring met duurzame technieken, waarin je graag stappen wil blijven zetten? Dan ben jij misschien wel de BIM-tekenaar die we zoeken! “Werken in een sterk, vast team...

Lees meer

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt?

Bekijk dan onze andere vacatures of doe een open sollicitatie en stuur je gegevens naar nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl

Copyright Duurzaam Opgewekt 2023