Medewerkers aan het woord :
Tom Jansen

 

 

Medewerkers aan het woord

Tom Jansen: leren in de praktijk

“Ik werkte voorheen bij een bedrijf gespecialiseerd in hekwerken. Jacco, een vriend van de dartvereniging, vertelde over zijn werk bij Duurzaam Opgewekt. En dat klonk wel interessant…

Op een zaterdag ben ik met Jacco mee geweest om een wko-installatie van dichtbij te bekijken. Ik was meteen enthousiast en kort daarna ben ik aan de slag gegaan bij Duurzaam Opgewekt. 

We leren heel veel van elkaar, op een gezellige en constructieve manier. Omdat ik nog meer wilde leren, ben ik in gesprek gegaan met de bedrijfsleider. Nu ben ik gestart met een mbo BBL niveau 2 ‘Elektrotechniek’ opleiding. Ik ben volop bezig met werken én leren en dat bevalt me goed. Als ik klaar ben? Dan kijken we weer verder naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden!”

Jacco de Jong
Naast dat we geregeld cursussen en trainingen krijgen, leren we vooral heel veel van elkaar, want geen vraag is te gek.”

William Nagel
“Zelfs mijn werk voelt soms als hobby.
Als ik lekker in de flow zit, is het vaak: ‘Is het alweer zo laat?’ En dan weet je… dat je leuk werk hebt!” 

Ruben Visée
“Er heerst hier een fijne ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’-mentaliteit. Je kan hier zo bij iedereen binnenlopen voor een praatje of een geintje.”

Tom Jansen
“I
k ben volop bezig met werken én leren en dat bevalt me goed. Als ik klaar ben? Dan kijken we weer verder naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden!”

Copyright Duurzaam Opgewekt 2023