“Duurzaam Opgewekt werkt aan de verduurzaming van Nederland. Help jij mee?!”

 

Stageplaats (afstudeerscriptie) Bedrijfskunde

Wij zijn op zoek naar een sociale en analytische student voor een afstudeeropdracht rondom het verbeteren en optimaliseren van één van de primaire bedrijfsprocessen binnen onze organisatie en/of het thema kwaliteit.

We zoeken een analytische doorzetter die makkelijk contact legt met mensen. Je bent niet bang om vragen te stellen en dingen tot op de bodem uit te zoeken. 


Dit is jouw opdracht

Voor deze afstudeeropdracht zoeken we een student die onze interne processen van begin tot eind analyseert, een plan presenteert met verbeterpunten, en eventueel een bijdrage levert aan de implementatie hiervan. De breedte van de opdracht is nader in te vullen vanuit de eisen van de opleiding.


Dit ben jij

Herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen en wensen?

  • Je volgt een hbo- of wo studie in bedrijfskunde of een soortgelijke richting;
  • Je bent een enthousiaste, nieuwsgierige en proactieve student;
  • Je beschikt over analytisch vermogen;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je beschikt over een goed gevoel voor humor.

Word jij onze nieuwe collega?

Wekt deze vacature jouw interesse of heb je vragen over deze vacature? Twijfel dan niet en stuur je cv met contactgegevens naar: nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl of neem vrijblijvend contact op met Nordin via 06 – 1376 1430. Nordin vertelt je graag meer over deze stage!

Over Duurzaam Opgewekt

Bij Duurzaam Opgewekt zijn wij meer dan alleen technische vakidioten. We noemen onszelf liever de beste energieleverancier van Nederland. Wij lopen voorop in het ontwerpen en bouwen van duurzame energievoorzieningen. Van nieuwbouw tot renovatie en van een woonwijk tot utiliteitsgebouwen. Duurzaam Opgewekt staat al jaren voor betrouwbare en duurzame energievoorzieningen zonder zorgen.

Duurzaam Opgewekt verzorgt wko-project van A tot Z. Binnen onze organisatie hebben we verschillende disciplines (realisatie, onderhoud en exploitatie) en werken we voor een grote diversiteit aan klanten. Momenteel maken we een grote groei mee in zowel omzet als medewerkers.

Nordin Makhloufi
06 – 1376 1430
nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl.

 

Bel mij terug

Meer informatie over deze vacature? Ik vertel je graag meer!
 

Meer vacatures zien?

Allround Administrateur

Wij zoeken een boekhouder die samen met onze financieel directeur verantwoordelijk wordt voor de gehele financiële administratie van de diverse bedrijfsonderdelen van Duurzaam Opgewekt. We staan open voor zowel ervaren als startende kandidaten. Jouw nauwkeurigheid en...

Lees meer

Backoffice medewerker

Jij zorgt ervoor dat onze klanten met een grote glimlach antwoord krijgen op hun (online) vragen en dat onze collega’s worden ondersteunt met hun administratieve werkzaamheden en het nodige uitpluiswerk. Jij wordt de drijvende kracht van onze klantenservice! Als...

Lees meer

Contractbeheerder

Als contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle facetten van de aan jou toegewezen contracten met als doel het binnen het budget en de afgesproken termijn, met een optimaal rendement, verzorgen van de overeengekomen dienstverlening. Daarnaast heb je als taak...

Lees meer

Copyright Duurzaam Opgewekt 2022