Servicemonteur wko

Wij lopen voorop in het ontwerpen en bouwen van duurzame energievoorzieningen. Van nieuwbouw tot renovatie en van woonwijken tot utiliteitsgebouwen. Binnen onze groeiende organisatie gaan de ontwikkelingen pijlsnel. Daarom zijn wij op zoek naar een servicemonteur die zich gaat richten op het onderhouden van onze wko-installaties. Heb jij ervaring als servicemonteur of onderhoudsmonteur, maar nog niet met wko-installaties? Dan leren wij jou dit graag in de praktijk!

 

Jouw werkzaamheden

Als servicemonteur wko controleer je de staat van het onderhoud van de wko-installaties en voer je service- en onderhoudswerkzaamheden uit. Je houdt je bezig met het verrichten van metingen en het controleren van pompen, kleppen en diverse appendages. Je verricht onderhoud aan bronputten, waar je controles uitvoert op het gebied van pompen en waterkwaliteit. Op het ene moment sta je in de put en even later sta je op het dak controles en onderhoud aan drycoolers en chillers uit te voeren! Je houdt ons en de klant op de hoogte met duidelijke rapportages.

 

Uiteindelijk ben jij pas tevreden als je een wko-installatie bedrijfszeker achterlaat. Je staat voor kwaliteit en een klantvriendelijke manier van werken.

 

 

Wat heb je nodig?

 • Een mbo-diploma (bijv. in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek);
 • Enkele jaren werkervaring met het onderhouden van technische installaties;
 • Een goed gevoel voor techniek en vakmanschap;
 • Een prettige omgang met klanten, opdrachtgevers en collega’s;
 • Een leergierige, behulpzame instelling en een gezonde motivatie om kwalitatief goed werk af te leveren.
 • Je hebt de bereidheid om storingsdiensten buiten werktijd te draaien;
 • Ben je net klaar met je opleiding, maar heb je nog geen werkervaring? Ook dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Wat krijg je van ons? 

 • Opleidingsmogelijkheden: jouw opleiding wordt door ons volledig vergoed.
 • Groeiende organisatie: je kan meegroeien met de organisatie met bijbehorende loopbaankansen.
 • Duurzame innovatie: wij zijn dagelijks bezig met de laatste ontwikkelingen rondom duurzaamheid en werken met de nieuwste technieken.
 • Werksfeer: samenwerken in hechte projectteams en tijd voor leuke borrels en personeelsuitjes.
 • Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen.
 • Materialen: wij werken alleen met hoogwaardige materialen en producten.
 • Goede voorwaarden: een prima salaris, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling (PMT).

Interesse of contact opnemen?

Wekt deze vacature jouw interesse? Twijfel dan niet en stuur je cv met contactgegevens naar: nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl of neem vrijblijvend contact op met Nordin via 06 – 1376 1430.

Nordin vertelt je graag meer over onze organisatie en de functie!

Nordin Makhloufi
06 – 1376 1430
nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl.

 

Bel mij terug

Meer informatie over deze vacature? Ik vertel je graag meer!
 

Meer vacatures zien?

Financieel administratief medewerker

"Werken in een sterk vast team op de mooiste projecten naar keuze" "Werken in een sterk vast team aan de verduurzaming van Nederland.” Financieel administratief medewerker Salarisindicatie: €2850 – €4260 Locatie: Geldermalsen Aanstelling: Parttime/Fulltime ...

Lees meer

Helpdeskmedewerker

"Werken in een sterk vast team op de mooiste projecten naar keuze" "Werken in een sterk vast team aan de verduurzaming van Nederland.” Helpdeskmedewerker Salarisindicatie: €1960 – €2845 Locatie: Geldermalsen Aanstelling: Parttime Duurzaam Opgewekt loopt voorop in het...

Lees meer

Calculator Duurzame Installaties

"Werken in een sterk vast team op de mooiste projecten naar keuze" Calculator Duurzame Installaties Duurzaam Opgewekt loopt voorop in het ontwerpen en bouwen van duurzame energievoorzieningen. Van nieuwbouw tot renovatie en van een woonwijk tot...

Lees meer

Copyright Duurzaam Opgewekt 2021   |   ontwerp door Sanne van Mil