Medewerkers aan het woord:
Ruben Visée

 

 

Medewerkers aan het woord

Ruben Visée: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.”

“Ik werk nu bijna 3 jaar als tekenaar bij Duurzaam Opgewekt. Elke dag is divers met veel verschillende, gave projecten. Naast dat ik alle technische ruimtes inteken, verzorg ik ook een deel van de projectvoorbereiding. Sinds kort krijg ik de kans én de tijd om stap voor stap door te groeien naar projectleider.

Na mijn eerste sollicitatiegesprek was ik al binnen twee weken aan het werk. Wat me toen al meteen opviel is dat je absoluut geen nummer bent, ze kennen je gewoon bij voor- en achternaam. En dat heb ik bij sommige bedrijven wel anders ervaren. Er heerst hier een fijne ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’-mentaliteit. Je kan hier zo bij iedereen binnenlopen voor een praatje of een geintje.”

Jacco de Jong
Naast dat we geregeld cursussen en trainingen krijgen, leren we vooral heel veel van elkaar, want geen vraag is te gek.”

William Nagel
“Zelfs mijn werk voelt soms als hobby.
Als ik lekker in de flow zit, is het vaak: ‘Is het alweer zo laat?’ En dan weet je… dat je leuk werk hebt!” 

Ruben Visée
“Er heerst hier een fijne ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’-mentaliteit. Je kan hier zo bij iedereen binnenlopen voor een praatje of een geintje.”

Tom Jansen
“I
k ben volop bezig met werken én leren en dat bevalt me goed. Als ik klaar ben? Dan kijken we weer verder naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden!”

Copyright Duurzaam Opgewekt 2023