Corporate Recruiter / HR medewerker (fulltime/parttime)

Wij lopen voorop in het ontwerpen en bouwen van duurzame energievoorzieningen. Van nieuwbouw tot renovatie en van woonwijken tot utiliteitsgebouwen. Binnen onze groeiende organisatie gaan de ontwikkelingen pijlsnel. Zo hebben we diverse vacatures waar we nieuwe collega’s voor zoeken en willen we HR verder professionaliseren. Daarom zijn wij op zoek naar een nuchtere en ambitieuze Corporate Recruiter die ervaring heeft met HR.

 

Een uitdagende functie voor jou:

In deze combifunctie ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket, waarbij er veel ruimte is om dingen zelfstandig en proactief op te pakken. Er staan al diverse mooie, duurzame projecten op stapel voor de komende jaren. Het wordt jouw uitdaging om nieuwe collega’s aan te trekken die ons gaan helpen met deze projecten. De vacatures variëren van technische profielen tot staffuncties. Daarnaast willen we met behulp van social media een steeds herkenbaarder gezicht krijgen in de markt.

Naast het werven van nieuwe collega’s ligt er een uitdaging op het gebied van HR. Samen met de Bedrijfsleider adviseer je het management over mogelijkheden om HR verder op poten te zetten. Je houdt je bezig met operationele HR-taken, zoals het opstellen van arbeidscontracten en het faciliteren van trainingen en opleidingen voor jouw collega’s. Als collega’s vragen hebben over de Cao (Metaal & Techniek: technische installatiebedrijven), kunnen ze bij jou terecht.

In deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om recruitment en HR in onze organisatie verder te professionaliseren. We zoeken een enthousiaste en zelfredzame kandidaat die zich als een vis in het water voelt in een kleine, groeiende organisatie.  

 

 

Wat heb je nodig?

 • Je bent in het bezit van een Mbo+ en/of Hbo-diploma. Bij voorkeur op het gebied van Personeel & Arbeid of een vergelijkbare richting.
 • Ervaring met het benaderen van kandidaten via LinkedIn Recruiter (Lite).
 • Ervaring met het voeren van sollicitatie- en arbeidsvoorwaardengesprekken.
 • Ervaring met social media en employer branding is een pré.
 • Ervaring met HR-gerelateerde zaken, zoals het opstellen van contracten, assisteren bij functioneringsgesprekken en het faciliteren van trainingen en opleidingen.
 • Ervaring in de branche van technische installatiebedrijven is niet noodzakelijk, maar wel een pré.
 • Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar.
 • Je bent zelfstandig en proactief.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor

Wat krijg je van ons? 

 • Opleidingsmogelijkheden: jouw opleiding wordt door ons volledig vergoed.
 • Groeiende organisatie: je kan meegroeien met de organisatie met bijbehorende loopbaankansen.
 • Duurzame innovatie: wij zijn dagelijks bezig met de laatste ontwikkelingen rondom duurzaamheid en werken met de nieuwste technieken.
 • Werksfeer: samenwerken in hechte projectteams en tijd voor leuke borrels en personeelsuitjes.
 • Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen.
 • Materialen: wij werken alleen met hoogwaardige materialen en producten.
 • Goede voorwaarden: een prima salaris, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling (PMT).

Interesse of contact opnemen?

Wekt deze vacature jouw interesse? Twijfel dan niet en stuur je cv met contactgegevens naar: rutger.janssen@groepduurzameenergie.nl of neem vrijblijvend contact op met Rutger via 06 – 1376 1430.

Rutger vertelt je graag meer over onze organisatie en de functie!

Meer vacatures zien?

Projectleider wko

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren en het bewaken van diverse projecten. Je bent van A tot Z betrokken bij het wko-project! Wij zoeken een nuchtere en ambitieuze projectleider die ons team komt versterken.  Projectleider wko Wij...

Lees meer

Monteur (W)

Als monteur kom je bij ons in een hecht team te werken. Onze monteurs werken samen aan het bouwen van wko-installaties van A tot Z. Het is een leuk en professioneel team, waarin veel van elkaar geleerd wordt en waar installaties met trots worden opgeleverd. We maken...

Lees meer

Tekenaar en/of BIM modelleur

In deze functie ben jij binnen het projectteam verantwoordelijk voor het maken van de uitvoeringstekeningen en berekeningen (WTB). Je komt de eerste periode naast Ruben te zitten. Hij zal je uitgebreid inwerken en kennis laten maken met onze uitdagende, duurzame...

Lees meer

Copyright Duurzaam Opgewekt 2020   |   ontwerp door Sanne van Mil