“Werken in een sterk, vast team aan de mooiste wko-projecten.”

 

Projectleider meet- en regeltechniek


Salarisindicatie: €4.300 – €5.920   Locatie: Geldermalsen   Aanstelling: fulltime/parttime   Contract: Vast

Duurzaam Opgewekt behoort tot de top van Nederland als het gaat om het ontwerpen, bouwen en exploiteren van duurzame installaties. Binnen ons team hebben wij alle disciplines en expertise in huis en is er nog ruimte voor een enthousiaste projectleider meet & regeltechniek die een passie heeft voor duurzame installaties. Met een hecht team leveren wij een grote bijdrage aan de verduurzaming van Nederland.

Wil jij ook werken in een team dat voor elkaar klaarstaat, met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en waar tijd is voor gezelligheid en een lolletje? Lees dan snel verder!

Vacature engineer duurzame installaties

Dit is jouw baan

Als projectleider meet & regeltechniek ben jij verantwoordelijk voor het succesvol afronden van regeltechnische projecten. Vanuit jouw specialisme denk je mee in het voortraject van onze engineering.

Verder houd jij je bezig met het analyseren en oplossen van complexe problemen op het gebied van meet & regeltechniek en gebouwautomatisering. Je ondersteunt de serviceafdeling op het gebied van storingen, beheer en monitoring van wko-installaties, regelinstallaties en GBS-systemen. Daarnaast houd jij je bezig met het in bedrijf stellen van regelinstallaties en datanetwerken, het analyseren van de (prestatie)contracten naar een functionele inrichting van het monitoringsysteem en het in bedrijf stellen en beheren van datakoppelingen en GBS-systemen. Kortom, een veelzijdige functie!

Dit ben jij

Als projectleider meet en regeltechniek duurzame installaties herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen en wensen:

 

 • Een afgeronde mbo+ of hbo-opleiding, richting Werktuigbouwkunde, automatisering, energietechniek of gelijksoortig;
 • Enkele jaren ervaring als projectleider;
 • Je hebt ervaring met Priva;
 • Je kan regeltechnische ontwerpen maken;
 • Je hebt financieel inzicht;
 • Je werkt oplossingsgericht.

Hierop kan je rekenen

Als projectleider meet en regeltechniek duurzame installaties ontvang je een bovengemiddeld salaris, wat uiteraard past bij deze functie. Wij vullen dit aan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 

 • Ervaren kandidaten komen meteen vast in dienst;
 • 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling (PMT);
 • Een auto van de zaak, smartphone en een supersnelle laptop;
 • Een uitstekende reiskostenvergoeding;
 • Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per jaar (op fulltime basis).
 • De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen met een persoonlijk ontwikkelingsplan en coaching;
 • Een goede werksfeer binnen een collegiaal team, waarmee je ieder project realiseert;
 • Een hecht team waarin de lijnen kort zijn en waar je veel vrijheid krijgt;
 • Geen gedoe met je overstap, alles wordt voor je geregeld.

Interesse of contact opnemen?

Wekt deze vacature jouw interesse of heb je vragen over deze vacature? Twijfel dan niet en stuur je cv met contactgegevens naar: nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl of neem vrijblijvend contact op met Nordin via 06-13761430.

Nordin vertelt je graag meer over onze organisatie en de functie van projectleider!

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures of doe een open sollicitatie en stuur je gegevens naar nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl

Over Duurzaam Opgewekt

Duurzaam Opgewekt loopt voorop in het ontwerpen en bouwen van duurzame energievoorzieningen. Van nieuwbouw tot renovatie en van een woonwijk tot utiliteitsgebouwen. We houden van ons motto ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Onze klanten krijgen eerlijk advies en een nog eerlijker antwoord. Duurzaam Opgewekt is een organisatie met gedreven aanpakkers.

 

Duurzaam Opgewekt staat al jaren voor een betrouwbare en betaalbare duurzame energievoorziening zonder zorgen. Onze missie? Nederland verder verduurzamen met de beste wko-systemen!

Nordin Makhloufi
06 – 1376 1430
nmakhloufi@duurzaamopgewekt.nl.

 

Bel mij terug

Meer informatie over deze vacature? Ik vertel je graag meer!

Meer vacatures zien?

Werkvoorbereider installatietechniek

Als werkvoorbereider neem jij stevig de touwtjes in handen. Je bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en de coördinatie van uiteenlopende projecten. Je houdt je onder andere bezig met klantcontact en leveranciersmanagement. Ook ben je regelmatig op de...

Lees meer

Directiesecretaresse

Onze drie directieleden kunnen wel een extra paar handen gebruiken! Wij zoeken iemand met ervaring en die goed is in plannen, organiseren, prioriteiten stellen en overzicht bewaren. Ben jij een starter met een flinke dosis ambitie? Ook dan ben je welkom voor een...

Lees meer

Engineer Duurzame Installaties

Door een grote groei in onze projecten zoeken wij meerdere technici, die over de verschillende teams verdeeld gaan worden. Wij zoeken meerdere nieuwe engineers die zich verder willen specialiseren in werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. "Werken in...

Lees meer

Copyright Duurzaam Opgewekt 2023