Opleiding & Persoonlijke ontwikkeling

Jouw honger naar nieuwe technieken kan je bij ons naar hartenlust stillen!

 

Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden

 

Honger naar nieuwe technieken

Leergierige, gedreven en enthousiaste mensen zijn de sleutel voor onze duurzame successen. We vinden het belangrijk dat je doet waar je goed in bent en werkt met plezier. Daarom is er binnen Duurzaam Opgewekt veel aandacht voor kennis en opleiding. Iedereen krijgt bij ons de kans om zichzelf verder te ontwikkelen.

Jouw honger naar nieuwe technieken kan je bij ons naar hartenlust stillen! Want bij Duurzaam Opgewekt willen we voorop blijven lopen.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor opleiden en leren is er voldoende, maar we leren vooral veel van elkaar. Duurzaam Opgewekt is de beste leerschool als het gaat om wko’s. Want op welke school leer je nu álles over wko-projecten? 😉 Lekker leren in de praktijk noemen we dat.

In 2019 wonnen we de FD Gazellen Award, wat betekent dat wij een snelgroeiende organisatie zijn. Jij kan, samen met ons, meegroeien met het bedrijf. Er zijn veel loopbaankansen binnen onze kleine organisatie.

Tijdens de jaarlijkse gesprekken staat persoonlijke ontwikkeling en groei hoog op de agenda. We stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

 

 

Leren in de praktijk

Tom Jansen: “Ik werkte voorheen bij een bedrijf gespecialiseerd in hekwerken. Jacco, een vriend van de dartvereniging, vertelde over zijn werk bij Duurzaam Opgewekt. En dat klonk wel interessant…

Op een zaterdag ben ik met Jacco mee geweest om een wko-installatie van dichtbij te bekijken. Ik was meteen enthousiast en kort daarna ben ik aan de slag gegaan bij Duurzaam Opgewekt. 

We leren heel veel van elkaar, op een gezellige en constructieve manier. Omdat ik nog meer wilde leren, ben ik in gesprek gegaan met de bedrijfsleider. Nu ben ik gestart met een mbo BBL niveau 2 ‘Elektrotechniek’ opleiding. Ik ben volop bezig met werken én leren en dat bevalt me goed. Als ik klaar ben? Dan kijken we weer verder naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden!”

 

Copyright Duurzaam Opgewekt 2022