Wat zeggen onze collega's over werken bij Duurzaam Verbonden?

Wie kunnen er nu beter vertellen hoe het is om hier te werken dan onze eigen mensen?

 

Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden

 

“We leren vooral heel veel van elkaar.”

Jacco de Jong: “Als monteur krijg ik van ieder project de hele installatie van A tot Z mee. Dat maakt mijn werk niet alleen super afwisselend, ik leer er ook ontzettend veel van. Binnen Duurzaam Opgewekt zeggen we altijd: “Als je een handige jongen bent, kun je alles leren.” Naast dat we geregeld cursussen en trainingen krijgen, leren we vooral heel veel van elkaar, want geen vraag is te gek.

De collega’s zijn super en ik hoef niet te wachten tot een functioneringsgesprek om iets bespreekbaar te maken. Door de fijne werksfeer, de open bedrijfsstructuur en de afwisseling in mijn werk, stap ik met plezier ’s morgensvroeg mijn bus in.”

 

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.”

Ruben Visée: “Ik werk nu bijna 3 jaar als tekenaar bij Duurzaam Opgewekt. Elke dag is divers met veel verschillende, gave projecten. Naast dat ik alle technische ruimtes inteken, verzorg ik ook een deel van de projectvoorbereiding. Sinds kort krijg ik de kans én de tijd om stap voor stap door te groeien naar projectleider.

Na mijn eerste sollicitatiegesprek was ik al binnen twee weken aan het werk. Wat me toen al meteen opviel is dat je absoluut geen nummer bent, ze kennen je gewoon bij voor- en achternaam. En dat heb ik bij sommige bedrijven wel anders ervaren. Er heerst hier een fijne ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’-mentaliteit. Je kan hier zo bij iedereen binnenlopen voor een praatje of een geintje.”

 

Leren in de praktijk

Tom Jansen: “Ik werkte voorheen bij een bedrijf gespecialiseerd in hekwerken. Jacco, een vriend van de dartvereniging, vertelde over zijn werk bij Duurzaam Opgewekt. En dat klonk wel interessant…

Op een zaterdag ben ik met Jacco mee geweest om een wko-installatie van dichtbij te bekijken. Ik was meteen enthousiast en kort daarna ben ik aan de slag gegaan bij Duurzaam Opgewekt. 

We leren heel veel van elkaar, op een gezellige en constructieve manier. Omdat ik nog meer wilde leren, ben ik in gesprek gegaan met de bedrijfsleider. Nu ben ik gestart met een mbo BBL niveau 2 ‘Elektrotechniek’ opleiding. Ik ben volop bezig met werken én leren en dat bevalt me goed. Als ik klaar ben? Dan kijken we weer verder naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden!”

 

Copyright Duurzaam Opgewekt 2021   |   ontwerp door Sanne van Mil