Medewerkers aan het woord:
Jacco de Jong

 

 

Medewerkers aan het woord

Jacco de Jong: “We leren vooral heel veel van elkaar.”

“Als monteur krijg ik van ieder project de hele installatie van A tot Z mee. Dat maakt mijn werk niet alleen super afwisselend, ik leer er ook ontzettend veel van. Binnen Duurzaam Opgewekt zeggen we altijd: “Als je een handige jongen bent, kun je alles leren.” Naast dat we geregeld cursussen en trainingen krijgen, leren we vooral heel veel van elkaar, want geen vraag is te gek.

De collega’s zijn super en ik hoef niet te wachten tot een functioneringsgesprek om iets bespreekbaar te maken. Door de fijne werksfeer, de open bedrijfsstructuur en de afwisseling in mijn werk, stap ik met plezier ’s morgensvroeg mijn bus in.”

Jacco de Jong
Naast dat we geregeld cursussen en trainingen krijgen, leren we vooral heel veel van elkaar, want geen vraag is te gek.”

William Nagel
“Zelfs mijn werk voelt soms als hobby.
Als ik lekker in de flow zit, is het vaak: ‘Is het alweer zo laat?’ En dan weet je… dat je leuk werk hebt!” 

Ruben Visée
“Er heerst hier een fijne ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’-mentaliteit. Je kan hier zo bij iedereen binnenlopen voor een praatje of een geintje.”

Tom Jansen
“I
k ben volop bezig met werken én leren en dat bevalt me goed. Als ik klaar ben? Dan kijken we weer verder naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden!”

Copyright Duurzaam Opgewekt 2023